۱۳۹۲ خرداد ۳, جمعه

« تناسخ»


حلول روح سعيد امامی در عراق!جانسون رئيس جمهور فقيد آمريکا معتقد بود در جهان سياست هيچ چيزی بر حسب تصادف و اتفاق بوقوع نمی پيوندد. هر چند اين ديدگاه کمی اغراق آميز است اما عاری از واقعيت هم نيست.

تراژدی سر بُريدن « نيکلاس برگ» شهروند بظاهر مهندس آمريکائی در عراق هر چند از بعد اخلاقی رفتاری وحشيانه و واجب المذمتی است اما اين جنايت صرف نظر از بُعد احساسی اش از ابعاد سياسی قابل ارزيابی و تحليل است.

متاسفانه عمده تحليل های ژورناليسم سياسی پيرامون اين واقعه کمتر برخوردار از عنصر دقت و عقلانيت بود و تحليلگران صرفاً از بُعدی تراژيک، مرثيه خوانی پيرامون اين جنايت را مُرجح بر تحليل سياسی قرار دادند. برجسته ترين ويژگی روزنامه نگاری سياسی عاری از احساس بودن آن است. در اين حرفه برای مواجهه با پديده خبر تنها و تنها بايد پاسخ به « پنج دبليوی» معروف را وجهه همت قرار داد:

Why, Who, What, Where, When

« تناسخ» کوششی است هر چند نحيفانه برای رمزگشائی از کشته شدن شريرانه « نيکلاس برگ» توسط مافيای پنتاگون ـ موساد و خودسری های باند نو محافظه کار پنتاگون در عراق که با يک همراهی و اشتراک نظر آرمانی با دولت اسرائيل گشاد دستانه عرصه سياست در عراق را جولانگاه منافع ايدئولوژيک خود قرار داده اند.



تاريخ در عراق در حال تکرار است. وزارت امور خارجه ايالات متحده آمريکا طی ماه گذشته در حالی در گزارش اش از عملکرد حقوق بشر در ايران طی سال 2003 معترض تخطی جمهوری اسلامی از موازين حقوق بشری می شد که خود در غائله عراق با بحران افشای شکنجه زندانيان عراقی در زندان ابوقريب دست به گريبان بود.

وزارت خارجه آمريکا در قسمتی از گزارش ساليانه خود با اشاره به قتلهای زنجيره ای پائيز سال 78 ايران توسط باند سعيد امامی اذعان داشته که:
« قتل فعالان سياسی داريوش و پروانه فروهر، محمد مختاری و محمد پوينده مُبين نقش حکومت در پرده پوشی مسئوليت مقامات بلند پايه در اين ماجرا بوده است»

صرف نظر از نافرجامی پرونده قتلهای زنجيره ای سال 78 ايران نکته حائز اهميت آنست که در قائله انتشار عکس های شکنجه زندانيان زندان ابوغريب بخوبی می توان حلول روح يا سلوک خودسری از نوع حلقه سعيد امامی را در منش ارتش اشغالگر آمريکا در عراق رد يابی کرد.

هر اندازه که « کلاشويتز» استراتژيست برجسته نظامی معتقد بود « جنگ ادامه سياست است با ابزاری ديگر» در طرف مقابل استراتژيست هائی بوده و هستند که جنگ را پايان سياست می دانند.

در قضيه اشغال نظامی عراق نيز بوضوح می توان اين اختلاف نظر را در رويکرد وزارت خارجه ـ سيا با وزارت دفاع ايالات متحده با محوريت نو محافظه کاران در کنار اسرائيل مشاهده کرد.

برای کالين پاول و حلقه همفکران وی در وزارت خارجه جنگ همانا پايان سياست ورزی است.

همچنانکه حلقه دونالد رامسفلد در وزارت دفاع از جنگ برای تامين منويات سياسی خود استفاده ابزاری می کنند.

چنين دوگانگی منجر به آن شده تا عراق مبدل به آوردگاه اصلی سياست پيشه گان و جنگ سالاران آمريکائی شود.

وزارت خارجه آمريکا در کنار سازمان CIA دو متحدی هستند که با گرايش راه حل سياسی برای حل بحران عراق از ابتدای آغاز جنگ در اين کشور رو در روی جنگ سالاران پنتاگون و عوامل نظامی آن در عراق قرار داشته اند.

حلقه وزارت خارجه و سيا در کنار ديگر کشورهای عربی منطقه با گرايش به روی کار آوردن حکومتی سنی در عراق کوشيده و می کوشند با عدم تحريک ايران و نوعاً جلب اعتماد وهمکاری تهران نهايتاً حکومتی سنی در عراق روی کار آورند.

برای ايشان يک حکومت شيعی ديگر از نوع ايران غير قابل تحمل است خصوصاً آنکه دولتهای عرب سنی منطقه نيز کمتر تمايلی به استقبال از يک دولت شيعی ديگر داشته و اين امر را بر هم زننده توازن قوا در منطقه بنفع ايران می دانند.

اين در حاليست که پايوران نظامی پنتاگون با گرايش به روی کار آوردن حکومتی شيعی اما با نسخه عراقی و متمايز از نوع حکومت شيعی ايران، مترصد آنند تا در بلند مدت بتوانند با تزريق وجوهی از رفاه و دمکراسی هدايت شده و بهداشتی برای آمريکا در عراق، حکومت روحانيون ستيزه جو در ايران را تحت الشعاع جذابيتهای مرفهانه حکومت شيعه تحت امر واشنگتن در بغداد قرار دهند.

نسخه شيعی مطلوب نظر ايشان حکومتی از نوع آذربايجان بوده که از مظاهر اسلام تنها نما و شمائی قابل تحمل برای آمريکائيان و دولتهای سنی منظقه داشته باشد.

بی دليل هم نمی تواند باشد که طی يک سال گذشته عمده ترورهای صورت گرفته در عراق متوجه شيعيان و آن هم بخشی از شيعيان عراقی که از مناسبات حسنه و نزديک با ايران برخوردار بوده اند، شده است.

ترور آيت الله حکيم، رئيس مجلس اعلا ، عزالدين سليم رئيس شورای انتقالی عراق به همراه ابو محمد عامری را در همين راستا می توان ارزيابی کرد.

علی الظاهر عنصر اصلی در ترور های مزبور حذف شيعيان ايرانوفيل عراقی در ازای جايگزينی شيعيانی تحت الامر برای جنگ سالاران نو محافظه کار آمريکائی است.

بحران زندان ابوغريب را می توان نقطه اوج درگيری و اختلاف اين دو حلقه تلقی کرد.

ظاهراً داستان از آنجا آغاز شد که جنگ سالاران پنتاگون بعد از بازداشت نسنجيده معاون مقتدی صدر و بروز بحران صدريون در نجف عملاً خود را با تنگنای بی عملی مواجه کردند.

در همين مقطع بود که وزارت امور خارجه آمريکا ابتکار عمل را در دست گرفت و بنا بر اظهارات کمال خرازی وزير خارجه ايران (26 فروردين ماه 1383) آمريکا از ايران برای پايان دادن به ناآرامی ها در عراق مطالبه کمک می کند.

متعاقب اين مطالبه ميانجيگرانه بود که هيئت بلند پايه ديپلماتيک ايران به سرپرستی حسين صادقی، مدير کل خليج فارس وزارت خارجه ايران عازم بغداد شد.

اما هنوز 24 ساعت از ورود هيئت ديپلماتيک ايران به بغداد نگذشته بود که خبری غير منتظره بر خروجی خبرگزاری های بين المللی مبنی بر ترور خليل نعيمی دبير اول سفارت ايران در بغداد در نزديکی يکی از ساختمانهای وابسته به سفارت ايران در اين شهر قرار گرفت.

در گفتگو با يک منبع موثق ديپلماتيک در سازمان ملل متحد وی عامل اين ترور را به آن بخش از فعالان در عرصه سياسی عراق فعلی منتسب کرد که در پيوند مشترک با نو محافظه کاران جنگ سالار آمريکا و عوامل فعال موساد در عراق می باشند.

جناح نو محافظه کار پنتاگون با اين ترور عملاً ناخرسندی خود را از باز شدن پای ايران به بحران عراق اعلام و بدينوسيله در مسير ديپلماسی رقبايشان در وزارت خارجه کارشکنی کرد.

در مجموع ترور مزبور موفقيت آميز بود! و ظاهراً بانيان اين ترور توفيق آنرا يافتند تا هيئت ديپلماتيک ايران را بدون کسب نتيجه به ايران بازگردانند.

اما اکنون نوبت جناح وزارت خارجه آمريکا بود تا اقدام به پاسخگوئی در مقابل اين سنگ اندازی کند.

هنوز چند روزی از ترور ديپلمات ايرانی در بغداد نگذشته بود که ناگهان افکار بين المللی مواجه با خبر و عکس های بهت آور شکنجه زندانيان عراقی در زندان ابوغريب توسط نظاميان آمريکائی شدند.



زندان ابوغريب

از سال 2001 تا کنون زندان ابوغريب واقع در شرق بغداد بالغ بر 15 هزار زندانی داشته که بسياری از آنها شکنجه شده اند.

صدها کرد و شيعه و شهروندان ايرانی تبار که در اوايل دهه 80 در خلال جنگ ايران و عراق ناپديد شده بودند بصورت مخفيانه به اين زندان منتقل می شدند. اين افراد نزديک به دو دهه در شرايط بسيار سختی بدون اعلام اتهام در اين زندان نگهداری شده. بسياری از اين زندانيان در برنامه های غير قانونی آزمايش سلاح های شيميائی و بيولوژيکی مورد استفاده قرار می گرفتند.







نکته محوری در انتنشار عکس های شکنجه و استخفاف زندانيان زندان ابوغريب آن بود که اين عکس ها در حالی در روز چهارشنبه 28 آوريل در شبکه تلويزيونی CBS پخش شد که بنا بر گزارش بنگاه سخن پراکنی BBC عکس های مزبور در مورخه 14 آوريل به دست اين رسانه رسيده بود اما بنا به درخواست پنتاگون و بمنظور اجتناب از ايجاد تنش در عراق CBS بمدت دو هفته انتشار اين عکس ها را بتعويق انداخت!




Last Updated: Friday, 30 April, 2004, 11:40 GMT 12:40 UK




Iraqi abuse photos spark outrage




The CBS footage showed graphic images of the abuse of Iraqi prisoners (AP Photo/Courtesy of The New Yorker)


Images of US soldiers allegedly abusing Iraqi prisoners at a notorious jail near Baghdad have sparked shock and anger.

Politicians in the US, Britain and the Middle East expressed disgust at the images, broadcast on US television, and called for those responsible to face justice.

CBS News said it delayed the broadcast for two weeks after a request from the Pentagon due to the tensions in Iraq.

Last month, the US army suspended 17 soldiers over alleged prisoner abuses. 




پرسش حائز اهميت آنست که چه اتفاق خاصی قرار بود در اين تعلل دو هفته ای بوقوع پيوندد که CBS در انتشار اين عکس ها کمتر عجله نشان داده؟

بنا به گفته يک منبع موثق ديپلماتيک عکس های مزبور توسط عواملCIA تهيه و به دست CBS رسانده شده.

ظاهراً بعد از کارشکنی حلقه جنگ طلب پنتاگون در مسير نزديکی سياسی تهران و واشنگتن در جريان بحران نجف و بدنبال ترور خليل نعيمی ديپلمات ايرانی در بغداد هم زمان با ورود هيئت ديپلماتيک ايران به عراق، حلقه مشترک وزارت خارجه آمريکا و سيا تصميم گرفتند در مقام تلافی و مقابله بمثل ضربه ای به مافيای جنگ سالار پنتاگون در عراق بزنند.

اين جناح برای اثرگذاری واکنش خود دست روی آسيب پذيرترين عنصر وزارت دفاع آمريکا گذاشته که از منظری مقايسه ای مشابهت نزديکی با نقش و عامليت سعيد امامی معاونت امنيتی وزارت اطلاعات در پروژه قتل های زنجيره ای پائيز سال 78 تهران دارد.



داگلاس فيت

انگشت اشاره روزنامه واشنگتن پست در مقاله ويليام هاميلتون مورخ 17 آوريل 2004 بر روی « داگلاس فيت» معاونت وزارت دفاع در امور سياستگذاری کليد راهنمای مشخصی از فعاليتهای مافيائی حلقه نو محافظه کاران وزارت دفاع را در عراق بتصوير می کشيد.





Bush Began to Plan War Three Months After 9/11


Book Says President Called Secrecy Vital

By William Hamilton

Washington Post Staff Writer

Saturday, April 17, 2004; Page A01

... Powell felt Cheney and his allies -- his chief aide, I. Lewis "Scooter" Libby; Deputy Defense Secretary Paul D. Wolfowitz; and Undersecretary of Defense for Policy Douglas J. Feithand what Powell called Feith's "Gestapo" office -- had established what amounted to a separate government. The vice president, for his part, believed Powell was mainly concerned with his own popularity and told friends at a dinner he hosted a year ago celebrating the outcome of the war that Powell was a problem and "always had major reservations about what we were trying to do." ....



بنا بر اين مقاله « کالين پاول» احساس نموده که « ديگ چنی» و دوستانش « اسکوتر ليبی» معاون وزارت دفاع و « پاول ولفوويتز» و « داگلاس فيت» معاون وزير دفاع در امور سياستگذاری بصورت خودسرانه مرکز گشتاپوئی را در بحران عراق ايجاد کرده اند که بصورت يک دولت مستقل عمل می کند.

هاميلتون در اين مقاله به نقل از داگلاس فيت متذکر شده که:

« پاول يک مشکل است و همواره مانعی بر سر اقدامات ما ايجاد می کند.»



ظاهراً حلقه « وزارت خارجه ـ سيا» با افشای جنايتهای خودسرانه باند پنتاگون در زندان ابوغريب که در يک هم سوئی آرمانی با دولت اسرائيل قرار دارند، بی تمايل نبوده که با اين اقدام موجبات حذف و يا تضعيف دونالد رامسفلد و حلقه متحد وی با نو محافظه کاران و اسرائيلی ها را لااقل در قضيه عراق فراهم آورند.

افشای عکس های شکنجه زندانيان ابوغريب از جانب CIA نوعاً بمنظور تضعيف و به حاشيه راندن جناح پنتاگون در قائله عراق صورت پذيرفت.

اقدامی که به سهم خود توانست لطمه سنگينی بر اعتبار رامسفلد و تيم تحت امر وی در افکار عمومی جامعه شهروندی آمريکا وارد نمايد.

اما تعلل دو هفته ای CBS در انتشار اين عکس ها نشان داد جناح رامسفلد نيز چندان ناتوان از پاتک زدن به حريف نيست.

طی اين دو هفته اقدامی مشکوک در ابوغريب اتفاق افتاد که از چشم تحليلگران سياسی مغفول ماند.

مطابق خبری که در تاريخ چهارشنبه 21 آوريل 2004 در روزنامه واشنگتن پست درج شد:

ستيزه جويان عراقی روز سه شنبه 20 آوريل با خمپاره به زندان ابوغريب حمله کرده و در اين حمله 22 زندانی عراقی کشته شدند! ارتش آمريکا اعلام کرد کسانی که در اين حمله کشته شند بعضاً يا اعضای سابق دولت صدام بوده و يا افرادی که عليه نيروهای آمريکائی دست به تهاجم زده بودند.





Shelling Kills 22 Prisoners In Iraq 
90 Others Are Injured; Attack Motive Unclear

By Thomas E. Ricks and Rajiv Chandrasekaran
Washington Post Staff Writers
Wednesday, April 21, 2004; Page A01

BAGHDAD, April 20 -- Insurgents launched a mortar attack on the former Abu Ghraib prison outside the capital on Tuesday, killing 22 Iraqi prisoners and injuring more than 90 others. The U.S. military said those killed in the 18-shell barrage were either former members of Saddam Hussein's government or people involved in attacks on American forces …



نکته نامفهوم در خبر مزبور آن بود که ستيزه جويان عراقی به چه دليلی بايد به زندان ابوغريب حمله خمپاره ای کنند و هم قطاران خود را به هلاکت برسانند!؟

مطابق خبر يک منبع موثق محلی، تهاجم خمپاره ای مزبور به ابوغريب تنها يک ظاهر سازی بود و عوامل شکنجه گر زندان ابوغريب در فرصت دو هفته ای خود ماهرانه توانستند با عامليت اعضا گروهک تروريستی مسعود رجوی که در پادگانی مجاور زندان مزبور مستقر هستند بصورت ظاهر با حمله خمپاره ای کليه شهودی را که بعد از افشای عکس های لو رفته توسط CIA می توانستند شاهدی بر جنايات شکنجه گران اين زندان باشند با گرا دادن دقيق به اعضا سازمان تحت امر مسعود رجوی که بعد از سقوط صدام مبدل به نيروهای تحت امر ارتش ايالات متحده در آمده اند، از بين ببرند.





Abu Ghurayb Prison

…The Iranian dissident group Mujahedeen Khalq was based at Abu Ghraib, west of Baghdad, but the MEK Camp is a separate and distinct facility.



دو روز بعد از انتشار عکس شکنجه زندانيان ابوغريب در CBS روزنامه واشنگتن پست در تاريخ 30 آوريل اذعان کرد که:

مجموع اسناد نشاندهنده اتهامات فزاينده در خصوص رفتار نامناسب با زندانيان در ابوقريب است... اين در حاليست که مسئولان ارتش (آمريکا) در ماه مارس اعلام نموده بودند که سربازان خطا کار تحت پی گرد قرار گرفته اند اما علی رغم اين جزئيات و عکس های سوء رفتار در درون زندان ابوغريب (با يک تاخير يک ماهه) که در 28 آوريل در برنامه 60 دقيقه CBS پخش شد مُبين تداوم جنايت در ابوغريب بود.





Allegations of Abuse Lead to Shakeup at Iraqi Prison 
Bush Says He Has 'Deep Disgust' for the Way Prisoners Were Treated

By Sewell Chan and Jackie Spinner
Washington Post Foreign Service
Friday, April 30, 2004; 1:15 PM

The documents add to growing accusations of improper prisoner treatment at Abu Ghraib, which was Iraq's largest and most notorious prison during the rule of ousted president Saddam Hussein. In addition to the military's announcement in March that soldiers had been charged, details of the abuses and photographs from inside the prison were broadcast Wednesday night by CBS's "60 Minutes II."


يک مقام ارشد آمريکائی حلقه واسط در جميع دسيسه های فوق را شخص« داگلاس فيت» معرفی کرده که پيش از اين هم در ماه می خبر از ملاقات « فيت» به همراه « هارولد رود» متخصص ارشد خاورميانه در تشکيلات تحت امر فيت و « لاری فرانکلين» تحليلگر آژانس اطلاعات دفاعی مستقر در دفتر وزير دفاع با « منوچهر قربانی فر» چهره معروف ايرانی در بحران مک فارلين و فروش اسلحه به ايران می داد که ظاهراً اين ملاقات نيز در راستای کارشکنی در مسير سياستهای متخذه وزارت خارجه آمريکا و شخص پاول جهت ترميم مناسبات سياسی با ايران برای مساعدت گرفتن از جمهوری اسلامی در حل بحران عراق بوده است.















Published on Friday, August 8, 2003 by the Long Island, NY Newsday

Secret Talks With Iranian Arms Dealer

by Knut Royce and Timothy M. Phelps



…The senior administration official identified two of the Defense officials who met with Ghorbanifar as Harold Rhode, Feith's top Middle East specialist, and Larry Franklin, a Defense Intelligence Agency analyst on loan to the undersecretary's office.



اين در حاليست که پيش از اين « سيمور هرش» خبرنگار مجله نيويورکر مدعی بود که شکنجه ها در عراق با دستور مستقيم دونالد رامسفلد آغاز شده بود.



از آنجا که استفاده از فشار روانی با تکيه بر سکس شيوه سنتی شکنجه و اقدامات نيروهای موساد بوده که از اين طريق می کوشند مطامع خود را با زير فشار قرار دادن طعمه های خود تحصيل نمايند و تعمد زندانبانان ابوغريب در تحقير زندانيان از طريق عريان کردن ايشان نيز می تواند مؤيد ديگری از همکاری نزديک موساد اسرائيل با نو محافظه کاران در زندان ابوغريب باشد!

« سيمون هرش» در مصاحبه خود با کريس متيو Chris Matthews در MSNBC زيرکانه به اين مطلب اشاره کرده و می گويد:

« يکی از کتابهای علمی که مطالعه کرده ام نوشته فردی است بنام Matea بود. وی متولد اسرائيل است و مدتی هم در آن کشور زندگی کرده و يک مردم شناس است و مردم شناسی فرهنگی را در دانشگاه پرينستون تدريس می کرده ... وی در سال 1973 کتابی نوشت که يک فصل طولانی آن کتاب به سکس در جهان عرب اختصاص دارد. Matea در اين فصل گوشزد کرده که اعراب در زمينه سکس آسيب پذيرند و سکس برای ايشان تابو است لذا چنانچه آنها از موضع سکس تحت فشار قرار گيرند، می توان از آنها اطلاعات گرفت»!






'Hardball with Chris Matthews' for May 17

Read the complete transcript to Monday's show

Updated: 9:14 a.m. ET May 18, 2004




Guests: Seymour Hersh, Jonathan Davis, Paul Bergrin, Tony Blankley

CHRIS MATTHEWS, HOST: A major setback in Iraq as a suicide bomber kills the president of the Iraqi Governing Council. 

And did the abuse of Iraqi prisoners happen because of a secret interrogation plan approved by Donald Rumsfeld? The Pentagon calls the report in “The New Yorker” magazine outlandish, conspiratorial and filled with error, but doesn‘t deny the program exists. 

We‘ll talk to the journalist who broke the story, Seymour Hersh. 

Plus President Bush‘s job approval reached the lowest level ever in the latest polls …

HERSH: One of the academic books that I studied is by a guy named Matea (ph), that was an Israeli—born—lived in Israel for a little while and an anthropologist, cultural anthropologist taught at Princeton, et cetera. 

MATTHEWS: Right.

HERSH: He wrote a book in ‘73 that had a long chapter on it, 25 pages or so, on sex in the Arab world, making the point they‘re vulnerable on sex, that it‘s a taboo for them. Expose them sexually, you can get them.

....

در مجموع انتشار عکس شکنجه زندانيان در ابوغريب بحران بزرگی بر عليه پنتاگون در افکار عمومی داخل آمريکا و نظام بين الملل فراهم کرد.

هر اندازه رامسفلد و تيم عملياتی اش در عراق از اين بحران متضرر شدند اما شايد بتوان فاتح اصلی در آن مقطع را کالين پاول سياستمدار عملگرا و واقع بين کاخ سفيد تلقی کرد که توانسته بود با مساعدت CIA در انتشار عکس های زندان ابوغريب موضع خود در ضرورت راهکارهای سياسی برای حل بحران عراق را تقويت نمايد.

اما اين بمعنای بی عملی رقيب پاول در ساختمان پنج ظلعی پنتاگون نبود.

دو هفته بعد از افشای شکنجه در ابوغريب، کالين پاول در 16 می با اعتماد بنفسی بيشتر طی مصاحبه با MSNBC صراحتاً و با چاشنی طعنه به وزارت دفاع، می گويد:
« من در سخنرانی فوريه 2003 در سازمان ملل (با تکيه بر اطلاعات ارائه شده پنتاگون) با خاطری آسوده از صحت و اعتبار گزارش نيروهای اطلاعاتی مان خبراز برخورداری دولت صدام از سلاح های کشتار جمعی و شيميائی دادم. اما در واقع منابع و اطلاعات ارائه شده به ما نادرست بود و در برخی از مواقع «عمداً» اين اطلاعات غلط و گمراه کننده به ما داده شده بود! و به همين خاطر من مايوس شده ام و احساس ندامت می کنم.»
پاول در اين مصاحبه با گارد بظاهر نادامانه کوشيده شرارت حلقه نو محافظه کاران در پنتاگون را با مظلوم نمائی خود به تصوير بکشد.





Transcript for May 16

Guests: Secretary Colin Powell, Department of State; Senator Joseph Biden, D-DE, Ranking Member, Foreign Relations Committee; Senator John McCain, R-AZ, Armed Services Committee

NBC News

Powell: I'm very concerned. When I made that presentation in February 2003, it was based on the best information that the Central Intelligence Agency made available to me. We studied it carefully; we looked at the sourcing in the case of the mobile trucks and trains. There was multiple sourcing for that. Unfortunately, that multiple sourcing over time has turned out to be not accurate. And so I'm deeply disappointed. But I'm also comfortable that at the time that I made the presentation, it reflected the collective judgment, the sound judgment of the intelligence community. But it turned out that the sourcing was inaccurate and wrong and in some cases, deliberately misleading. And for that, I am disappointed and I regret it.



بيست و چهار ساعت از مصاحبه پاول نگذشته بود که برای نخستين بار خبری بر روی خروجی رسانه های بين المللی قرار گرفت مبنی بر انفجار يک بمب شيميائی حاوی گاز « سارين» در عمليات نيروهای ستيزه جوی عراقی بر عليه نظاميان آمريکائی در اطراف بغداد!

ظاهراً رقبای پاول در پنتاگون برای پاسخگوئی متقابل به وی و اصرار بر وجود سلاح های شيميائی در عراق اينک تصميم گرفته بودند با شواهد عينی با پاول صحبت کنند و لو آنکه اين عينيات مجعول و ماحصل دسيسه باشد!

اما شاه کليد اصلی رقابت پنهان وزارت خارجه ـ سيا با نومحافظه کاران ـ اسرائيل در بحران عراق را بايد در توطئه سر بريدن « نيکلاس برگ» رديابی کرد!

« برگ» که علی الظاهر توسط ستيزه جويان بنياد گرا و به نيت انتقام گيری بابت شکنجه زندانيان عراقی در ابوغريب ربوده و سپس ذبح شد يکی از کادرهای CIA بود که در کسوت يک مهندس آمريکائی با ماموريتی ويژه عازم عراق شده بود!

نکته مهم در طرح کشتن نيکلاس برگ آن بود که وی عامل اصلی تهيه و انتقال عکس های شکنجه در زندان ابوغريب بود و بعد از انتشار اين عکس ها اتحاد نو محافظه کاران پنتاگون و اسرائيل با طراحی عمليات رُبايش و سر بريدن وی به اسم ستيزه جويان اسلامی و قرار دادن فيلم سناريوی مزبور بر روی اينترنت هم زمان سه خواسته خود را تامين کردند.

نخست آنکه پنتاگون توانست با جريحه دار شدن و ترشروئی افکار عمومی در آمريکا عدم توازن بوجود آمده در جريان انتشار عکسهای شکنجه در زندان ابوغريب را بنفع خود ترميم نمايد.

طبعاً شهروندانی که فيلم سر بريده شدن يکی از هم وطنانشان را توسط جمعی بظاهر عراقی می بينند هر اندازه که از اعمال شکنجه عراقيان توسط سربازان خود متاثر شده باشند اکنون لااقل بخود اين حق را می دهند تا در مقابل آن توحش کور،عراقيان را لايق شکنجه هم بدانند!

پنتاگون و متحدين اسرائيلی اش با زيرکی موفق به تامين هدف نخست شان در سناريوی ذبح « برگ» شده و در کمتر از 24 ساعت فشار سنگين ناشی از انتشار عکس های زندان ابوغريب را با انتشار فيلم سر بريدن نيکلاس برگ به توازن رساندند.

از سوی ديگر با اين جنايت نو محافظه کاران و اسرائيلی ها موفق شدند چهره ای زشت و خشن از منتسبين ظاهری به اسلام را در حافظه افکار عمومی مردم جهان شماسازی کنند و مهمتر آنکه نهايتاً تو دهنی محکمی به حلقه وزارت خارجه و سيا بزنند مبنی بر آنکه پاداش خيانت مرگ است!

اينکه در فيلم منتشره از صحنه سربريدن نيکلاس برگ تعمد شده بود که وی با لباس نارنجی زندانيان تحت بازداشت آمريکائيان در عراق ظاهر شود مُبين قدرت و بی پروائی و جسارت طراحان آن جنايت بود که با صراحت به رقبای خود در واشنگتن گوشزد کنند :

به شهادت آن لباس نارنجی!!! برگ در اختيار ما بود و برای تحقق اهدافمان در عراق دست به هر کاری که لازم باشد خواهيم زد.

از آنجا که لهجه عربی بکار گرفته شده توسط عامل سر بريدن نيکلاس برگ نزديک به لهجه فارسی بود اين امر می تواند نشان دهنده آن باشد که طراحان ذبح نيکلاس برگ از عامليت نيروهای سازمان تروريستی تحت امر مسعود رجوی که بعد از سقوط صدام عملاً مبدل به نيروهای تحت امر آمريکا شده اند، بهره برده اند.

لذا استبعادی ندارد طراحان قتل « برگ» ترجيح داده اند با عامليت اعضا سازمان مجاهدين خلق سناريوی خود را عملياتی نمايند.

خصوصاً آنکه به استناد دو عکس زير صندلی مستعمل در فيلم سر بريدن برگ دقيقاً مشابه صندلی مستعمل در زندان ابوغريب بوده است.






عکس اخيراً منتشره در نشريات آمريکائی نيز که در آن يکی از زندانبانان ابوغريب را با خالکوبی پرچم اسرائيل بر بازوی خود نشان می دهد، می تواند مؤيد و سندی ديگر از تبانی و مشارکت توامان نو محافظه کاران و اسرائيلی ها در عراق باشد.





تشابه عمل صورت گرفته در تراژدی ابوغريب با پروژه قتلهای زنجيره ای پائيز 78 ايران تبادر طنز تلخ تناسخ روح سعيد امامی در جغرافيای سياسی عراق بعد از صدام است.







پدر نيکلاس برگ نيز بعد از اطلاع از کشته شدن پسرش در عراق صراحتاً اعلام کرد که شخص پرزيدنت بوش و رامسفلد را مسئول اين جنايت می داند.

نکته جالب توجه آنکه « مايکل مور» کارگردان جنجالی آمريکائی و معترض سرشناس سياستهای کاخ سفيد در عراق نيز در فيلم اخير خود « فارنهايت 911» نيز ظاهراً اشاره ای به مناسبات نيکلاس برگ با CIA داشته اما بنا به دلائلی نامعلوم و گفته نشده ترجيح داده اين بخش از فيلم خود را حذف نمايد!









Last Updated: Friday, 28 May, 2004, 14:30 GMT 15:30 UK



Film director Michael Moore says he has interview footage of slain US hostage Nick Berg that was not used in his anti-Bush documentary Fahrenheit 9/11.

Moore, whose film won the Palme d'Or at the Cannes festival, said the footage was about 20 minutes long.

He said it would not be released to the media and that he was dealing privately with Mr Berg's family about it.

Mr Berg's killing shocked Americans after an Arabic-language website showed a video of him being beheaded.

Neither Moore nor his representatives would discuss the nature of the interview with Mr Berg, or its contents, the Associated Press news agency reported.

Mr Berg, 26, was known to be strongly in favour of the US-led war in Iraq.

AP said it had tried in vain to contact Mr Berg's parents at their home in West Chester, Pennsylvania.

'Revenge'

Mr Berg, a telecommunications worker, disappeared in Iraq in April.

His headless corpse was found on 9 May in Baghdad and days later a video of his decapitation appeared on an al-Qaeda-related website.

The hooded men who carried out the killing claimed they were avenging the abuse of Iraqi prisoners by US soldiers at Abu Ghraib jail in Baghdad.

Moore's film Fahrenheit 9/11 explores the Iraq war and alleges connections between President George W Bush and top Saudi families, including the Bin Ladens.

The documentary uses Moore's customary satirical style to accuse Mr Bush of stealing the presidential election in 2000, ignoring terrorism warnings before 11 September 2001 and fuelling fears of more attacks to secure Americans' support for the war in Iraq

ظاهراً منطق قدرت و مافيا صرف نظر از چيستی و ماهيت و نوع حکومت اعم از ليبرال دموکراسی يا فاشيستی در بطن خود از جوهری ثابت برخوردار است و آن جنايت و مباح بودن آن برای تامين و تحصيل هدف است.

در منطق قدرت اگر هدف وسيله را توجيه نکند که عمدتاً می کند! اما « عمل» قطعاً و قاعدتاً وسيله را توجيه خواهد کرد!!!


داريوش سجادی

11/خرداد/83

آمريکا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر